"Έχουμε ασφαλίσει τέσσερα κιβώτια, οι μολυσμένοι είναι παντού γύρω μας, χρειαζόμαστε άμεσο extraction!". Με αυτά τα λόγια ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η πρώτη αποστολή της International Disease Control Force (IDCF) στο Αμβούργο, αποδεικνύοντας πως ακόμα και όταν όλα πάνε σκατά, κάποιοι φροντίζουν ώστε η ελπίδα να μην χαθεί. Μετά την καταστροφή του ερευνητικού κέντρου στο Αμβούργο, αποφασίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη η συνέχιση της έρευνας για την εύρεση θεραπείας του S-Virus καθώς και τρόπου εξάλειψης των ζωντανών νεκρών, να ακολουθήσει ένα "κατανεμημένο πρότυπο" προκειμένου να αποφευχθεί μία παρόμοια καταστροφή. Έτσι, τα διασωθέντα δεδομένα από το κέντρο του Αμβούργου μοιράστηκαν σε μικρότερα ερευνητικά κέντρα σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και ιδιώτες ερευνητές. Μερικές φορές μέσα στο βούρκο μπορείς να βρεις χρυσό. 


Έτσι, οι πρώτες ελπιδοφόρες ειδήσεις ήρθαν από την Κολομβία, χώρα των καρτελ ναρκωτικών (τα οποία, παρά την παγκόσμια κρίση, δεν σταματούν να θησαυρίζουν) και, τους τελευταίους μήνες, των ζωντανών νεκρών. "Η ομάδα μου κατάφερε να συνθέσει μία αερομεταφερόμενη ουσία η οποία έλκει τους μολυσμένους. Σε μεγάλη συγκέντρωση στον αέρα μάλιστα, τους ακινητοποιεί για μικρό χρονικό διάστημα. Μην με παρεξηγήσετε, όλοι θέλουμε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης, απλά η κατάσταση μας αναγκάζει να ζητήσουμε αντάλλαγμα για την ανακάλυψή μας: Χρειαζόμαστε άμεση μεταφορά σε ασφαλή τοποθεσία στις Η.Π.Α. για εμάς και τις οικογένειές μας". Αυτή ήταν η τελευταία μετάδοση από την πλευρά του dr. Martinez ο οποίος μπορεί να εγκατέλειψε τη θέση του σε μεγάλο ερευνητικό κέντρο της Νέας Υόρκης μόλις άρχισε ο πανικός του S-Virus προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά του, αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσπάθεια να σώσει την ανθρωπότητα. Παρά τις απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό κατά την πρώτη της αποστολή, η IDCF είναι για μία ακόμη φορά έτοιμη να καταβάλει τα μέγιστα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνέχεια του είδους μας.

HAMBURG PRISONS
HAMBURG PRISONSΜια νέα σειρά θεματικών παιχνιδιών , που δημιουργήθηκαν απο την ανάγκη μας να ζήσουμε κάτι διαφορετικό, μέσα απο το αγαπημενο μας χόμπι.

Μοναδικός ΣΚΟΠΟΣ μας . . .

Η ευχαρίστηση σας, μια διαφορετική εμπειρία στηριζόμενη στο υψηλό επίπεδο των παιχτών και της διοργάνωσης, σεβόμενοι πάντα τους κανόνες της σωστής και τίμιας συμπεριφορας όλων προς όλους. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα μόνο με την δική σας βοήθεια! 

© 2017 Αirsoft Tournaments By SAL - LEVADIA| Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε