Γενικοί Κανονισμοί


> Γενικοί κανόνες

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι πριν λάβετε συμμετοχή στην συγκεκριμένη σειρά σεναρίων  ,θα πρέπει να δείξετε την απαραίτητη σοβαρότητα όσον αφορά την προετοιμασία σας αλλά και τον τρόπο συμπεριφοράς σας. Θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί τα κατάλληλα υλικά και εξοπλισμό που ζητούνται απο την διοργάνωση και να είστε πλήρως ενήμεροι για τις προυποθέσεις και κανονισμούς.


> Πότε ?

Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019

Ώρα Check in : Απο 08:30 πμ εως 09:00 πμ

Briefing : 09:30-10:00

Ώρα Έναρξης : 10:00 πμ

Ώρα Λήξης : 14:00 μμ

> Πού ? 

Πεδίο : WINTER - X PARK - ΘΗΒΑ - ΒΟΙΩΤΙΑ > Πως συμμετέχω ?

Οι ομάδες που θα θελήσουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - , που υπάρχει στο κύριο μενού της σελίδας, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους ζητηθούν .Μετά την αποστολή της φόρμας, πατώντας το - ΥΠΟΒΟΛΗ - θα σας έρθει απαντητικό email βάση προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχών ,αν εγκρίνεται ή όχι (μπαίνετε σε κατάσταση αναμονής σε περίπτωση ακύρωσης ) η συμμετοχή σας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατεβάσουν την υπεύθυνη δήλωση που βρίσκεται στην σελίδα, να την συμπληρώσούν ατομικά ο καθένας και να την προσκομίσουν στην γραμματεία την ημέρα του σεναρίου.Μετά το τέλος του σεναρίου οι υπεύθυνες δηλώσεις επιστρέφονται ή καταστρέφονται.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχών θα ανοίξουν στις 27/10/2019, ο σύλλογος θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 30/10/2019 και ώρα 24:00.

> Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 5€ /άτομο , το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για χρήση πεδίου, υλικά διοργάνωσης και μεταμφίεσης των Ζόμπι. 


> Υπεύθυνη Δήλωση > Ασφάλεια Παιχτών

Κάθε παίκτης συμμετέχει με δική του ευθύνη!

Είναι υποχρεωτικό για κάθε παίκτη να τηρεί τους κανονισμούς που έχουν τεθεί απο τους διοργανωτές.


> Προστασία

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει υποχρεωτικά να φορούν γυαλιά ειδικά για χρήση σε παιχνίδια τύπου Airsoft κατά την διάρκεια του σεναρίου.

Προτείνεται να χρησιμοποιείτε προσθετή προστασία όπως μάσκα προσταστασίας προσώπου γάντια, κράνος και επιγονατίδες.

Απαγορεύεται ΡΗΤΑ η χρήση Αθλητικών παπουτσιών, μόνο ενδεδειγμένοι τύποι παπουτσιών για χρήση σε extreme καταστασεις ( Υγρό περιβάλλον, Ανώμαλο έδαφός , κ.α. )

Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια τους. Πρέπει οι πράξεις τους να μην απειλούν την ασφάλεια τη δική τους αλλά και των υπολοίπων συμμετεχόντων.

Εάν νιώσετε αδιαθεσία για οποιοδήποτε λόγο, ζητήστε βοήθεια από τα μέλη της διοργάνωσης.

Εάν νοιώθετε κουρασμένοι, απλά ξεκουραστείτε. Πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι.


> Απαιτήσεις προς συμμετέχοντες

* Να έχουν διαβάσει τους κανονισμούς πάρα πολύ καλά. 

* Να εναρμονίζονται με αυτά που ζητούνται απο την διοργάνωση, όσο αναφορά εξοπλισμό, ενδυμασία ,προστασία.

* Να συμπληρώσουν και να παραδώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης των Διοργανωτών που  θα βρούν στην ενότητα  '' ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ'' και να την παραδώσουν στην γραμματεία την ημέρα του παιχνιδιού .

* Να είναι τίμιοι, με όρεξη και θετική στάση σε ότι παρουσιαστεί .


> Safezone

Safezone νοείται ο χώρος όπου μπορούν οι παιχτές μπορούν να ετοιμαστούν, να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν, να αποθέσουν τον εξοπλισμό τους και την προστασία τους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ , η χρήση και δοκιμή των αεροβόλων στον χώρο αυτό.


> Περίπτωση Ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος το παιχνίδι σταματά φωνάζοντας διαδοχικά ΟΛΟΙ ΣΤΟΠ !! Ειδοποιείται ΑΜΕΣΑ η διοργάνωση και το ιατρικό προσωπικό ώστε να παρασκεθούν στον ατυχηματία οι Ά βοήθειες.

Η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στο πεδίο, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με ΔΙΚΗ τους αποκλειστικά προσωπική ευθύνη.


> Πολίτες & Ζώα

Στην περίπτωση που αντιληφθείτε πολίτες που δεν συμμετέχουν στη συνάντηση φωνάζετε ΤΥΦΛΟΣ - ΤΥΦΛΟΣ , ώστε να σταματήσει το παιχνίδι !! Καλέστε τους διοργανωτές.

Μην βάζετε σε κίνδυνο τα ζώα που ίσως βρεθούν στο πεδίο, ειδοποιήστε τους διοργανωτές.


> Φυσική επαφή

Αποκλείεται αυστηρά η φυσική επαφή μεταξύ των παικτών κατά τη διάρκεια της συνάντησης και η περίπτωση του silent kill που περιγράφεται παρακάτω.

Σε περίπτωση τέτοιας κατάστασης υπάρχει ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗ απο την διοργάνωση, αλλα και γένικα απο τις διοργανωσης του συλλόγου μας.


> Κατασκευές - Εγκατάστασεις

Ο κόπος, ο χρόνος και τα χρήματα που απαιτούνται για ένα τέτοιο event, μας καθιστούν όλους υπεύθυνους.

Δεν καταστρέφουμε τα υλικά, κατασκευές της διοργάνωσης και τις εγκαταστάσεις των πεδίων όπου και ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΣΤΕ.

Σεβόμαστε τις προσπάθειες και τον κόπο όλων.


> Διαιτητές 

Στο σενάριο θα υπάρχουν κρυφοί - διαιτητές μέλη της διοργάνωσης που θα επιβλέπουν και θα επεμβαίνουν σε οτιδήποτε συμβεί.

Θέλουμε να διαφυλάξουμε το Fair Play , τον σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο ,την ομορφιά που μας δίνει η Αεροσφαίριση . 


> Φάγητο

Μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι ευκαιρία να γνωριστουμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε ιδέες και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Η Διαχείριση του πεδίου, το πεδίο είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟ και δεν ανήκει στον ΣΑΛ (Δεσμεύεται για την πραγματοποίηση διοργανώσεων ), θα μας προσφέρει παραδοσιακά σουβλάκια, λουκάνικα, νερά, αναψυκτικα και μπύρες.


> Απορρίμματα

Τα Πεδία που χρησιμοποιούμε ΠΡΕΠΕΙ να τα αφήνουμε όπως τα βρήκαμε. Εμείς οι ίδιοι θα πρέπει να το διαφυλάξουμε οτι μένει ΚΑΘΑΡΟ και ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ώστε την επόμενη φόρα να το ξαναχρησιμοποιήσουμε. Παρακαλώ να μην ρυπαίνετε ! ! Αντιθέτως βοηθήστε στον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του.


> Αποβολή από το παιχνίδι

Στην περίπτωση μη τήρησης κάποιου κανονισμού οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έχουν το δικαίωμα να σας αποβάλουν δίχως να σας επιστραφεί το κόστος συμμετοχής. Ο θεσμός της συνάντησης θα προστατευτεί με κάθε τρόπο. Εάν κάποιος φερθεί επιπόλαια και με ασέβεια προς συμπαίκτες ή / και διοργανωτές θα αποβληθεί, ανεξάρτητα πόσο κόπο ή χρήματα έχει δαπανήσει για να παρευρεθεί.


 > Συμπεριφορές & Νοοτροπία

Στα σενάρια που διοργανώνονται από υπό την αιγίδα του Σ.Α.Λ, εντός του πεδίου θα βρίσκονται διοργανωτές και σύνδεσμοι διοργάνωσης οι οποίοι θα βοηθούν στη διεξαγωγή του παιχνιδιου. Έχουν το δικαίωμα, χωρίς συγκεκριμένη αιτία, να ελέγξουν κάθε συμμετέχοντα με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του παιχνιδιου και την ασφάλεια των παικτών.

Μην σας φανεί περίεργο εάν κάποιος συμπαίκτης σας σας παρατηρήσει ή και ακόμα υποβάλει αίτημα στη διοργάνωση για παύση σας από το παιχνίδι, θα είναι σύνδεσμος διοργάνωσης. Έλεγχοι fps, εξοπλισμού, ποσότητας bbs στις γεμιστήρες θα πραγματοποιούντο τυχαία κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Παίκτες που δεν τηρούν τους κανονισμούς που έχουν τεθεί, θα παύονται από τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Συμμετέχοντες οι οποίοι : Δεν συμπεριφέρονται με σεβασμό στους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας βωμολοχίες ή και σωματική επαφή, δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών και των συνδέσμων διοργάνωσης, Απαιτούν hit ! Διαδίδουν φήμες για αρνητικές συμπεριφορές άλλων παικτών (δεν βγαίνουν, δεν κάνουν, δεν...., δεν.....!!! κτλ. - ότι βλέπετε ή νομίζετε ότι βλέπετε κρατήστε το για εσάς εάν δεν θέλετε να μιλήσετε σε σύνδεσμο διοργάνωσης) , θα παύονται από την συνέχεια της διοργάνωσης. Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα, σεβόμενη το κόπο της αλλά και την προσπάθεια όλων των παικτών, να τους αποβάλει.

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα ( και θεωρούμε απαραίτητο να αναφέρουν οτιδήποτε θεωρούν σημαντικό στους διοργανωτές ) να ζητήσουν τον έλεγχο συγκεκριμένου συμμετέχοντα (πάντα με διακριτικό τρόπο και σεβασμό ). Μπορείτε να διασφαλίσετε και οι ίδιοι την επιτυχία της συνάντησης , ασκείστε έλεγχο με όμορφο και ευγενικό τρόπο χωρίς ενδοιασμούς, ειδικά εάν βλέπετε πραγματικά κάτι λάθος . Στόχος της διοργάνωσης είναι να περάσουν καλά οι πολλοί και όχι όποιος δεν διαθέτει τη θετική - δημιουργική όρεξη και τη σωστή νοοτροπία airsoft . «Είμαι απόλυτα τίμιος, ανταγωνιστικός όσο χρειάζεται και σέβομαι την προσπάθεια των άλλων χωρίς εγωισμούς και νεύρα. Κανείς δεν θέλει ένα μη ανταγωνιστικό αντίπαλο, όπως δεν θέλει και έναν ανέντιμο αντίπαλο!! Είμαι ένας «θετικά ενεργός παίκτης», προβάλω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι βοηθώ ενεργά και εγώ στην επιτυχία της συνάντησης!!»

Δεν πιστεύουμε στην ύπαρξη κριτών σε ένα παιχνίδι airsoft θεωρούμε ότι όλοι οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για το επίπεδο του παιχνιδιού και γενικά της διοργάνωσης . Όλοι οι παίκτες, καθ' όλη την διάρκεια του event, ελέγχουν και ελέγχονται. Βοηθήστε και εσείς να γίνει το παιχνίδι μας καλύτερο !!!!

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς Σ.Α.Λ και οι ομάδες που τον εκπροσωπούν WASP - Α.ΜΕΛΗ , έχoυν υιοθετήσει αυστηρή πολιτική απέναντι σε παίκτες που δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία airsoft και αυτό γιατί θέλουμε ενα ποιοτικό airsoft. Ο Σύλλογος μας δεν θα ανεχθεί καμιά αρνητική συμπεριφορά, καθώς δεν την ενδιαφέρει ούτε το μέγεθος του event, ούτε το πλήθος των συμμετεχόντων στα σενάρια του. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το επίπεδο συμπεριφοράς των παικτών και κατ' επέκταση η ποιότητα του παιχνιδιού μας.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι η εξάπλωση και ευημερία της Αεροσφαίρισης μα πάνω απο όλα το FAIR PLAY, οι νέες φιλίες, όμορφες και ήρεμες ΚΥΡΙΑΚΕΣ . Όποιες αντιβαίνει σε αυτές τις αξίες δεν έχει θέση στην οικογένεια μας.


© 2017 Αirsoft Tournaments By SAL - LEVADIA| Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!