Σχόλια Αναγνωστών SiteTάκης Παπαφωτόπουλος

Λ.Α.Π

" Ενα πολλά υποσχόμενο project απο τον πάντα άρτια οργανωμένο και φιλόξενο Σύλλογο Αεροσφαίρισης Λειβαδιάς.Στηρίζουμε πάντα τέτοιες ενδιαφέρουσες διοργανώσεις που προωθούν το αγαπημένο μας άθλημα. Θα είμαστε εκεί "

Αποστόλης Λάγιος

Airsoft Time

" Τα συγχαρητήρια μας για άλλη μια φορά στο Σύλλογο της Λιβαδειάς που συνεχίζει την ακατάπαυστη δράση του, τόσο στον χώρο της αεροσφαίρισης όσο και σε κοινωνικά ζητήματα. Το Airsoft Tournament Series γίνεται θεσμός και καρφιτσώνεται στο airsoftικό ημερολόγιό μας !!! Ένα μπράβο και για το πολύ ωραίο site το οποίο είναι έυχρηστο, κατανοητό και πλήρως λειτουργικό !!! Η προσπάθεια αυτή έχει την αμέριστη υποστήριξη του Airsoft Time και αξίζει τη στήριξη όλων !!! "

Στέλιος Μαθιουδάκης

RA ACTION

" Μια καταπληκτική ενέργεια απο τον σύλλογο της Λιβαδειάς που θα ανεβάσει τον πήχη στο ελληνικό airsoft ,προάγωντας την ευγενή άμιλλα .Το Σωματείο αεροσφαίρισης Ρεθύμνου RA ACTION θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και θα συνδράμει όπως του ζητηθεί και μπορεί. "

Θωμάς Χαραλαμπίζας

I4 team

"Έχετε μπει πολύ δυναμικά στο χώρο του Airsoft κάνοντας πολύ σοβαρή δουλειά . Εντυπωσιακές και σωστές διοργανώσεις , εξαιρετικό πεδίο διεξαγωγής, και ποιοτικούς παίκτες ! Φυσικά δεν είναι μόνο η διοργανώσεις σας αλλά και η συνολική παρουσία σας στον χώρο πανελλαδικά και αυτό φυσικά δεν το λένε μόνο οι Ι4 αλλά οι περισσότεροι που γνωρίζουμε . Χαιρόμαστε πραγματικά με τέτοιες προσπάθειες θέλουμε να τις στηρίζουμε . Την διάθεση μας αυτή την έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν και θα συνεχίζουμε μια όποιον τρόπο και στο μέλλον . Να μας θεωρείτε δίπλα σας σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ."

Κούρτης Παναγιώτης

Pirates Airsoft Team

" Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πολύ οργανωμένη προσπάθεια του Σ.Α.Λ. Διαβάζοντας τις λεπτομέριες και τους κανονισμούς, στο υπέροχο site που έχετε δημιουργήσει, καταλαβαίνει κανείς πολύ γρήγορα ότι έχει δημιουργηθεί απο ανθρώπους με μεράκι, που διψάνε για καθαρά και ασφαλή παιχνίδια. Οι Pirates Airsoft Team θα είναι πάντα δίπλα σε ομάδες και διοργανώσεις που προωθούν με τόση αγάπη το άθλημα που λατρεύουμε. ."

Kων/νος Παπαδημητρίου

Aerosfairisi.gr

" O σύλλογος Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς με σταθερά βήματα εδραιώνει το airsoft δημιουργώντας έναν θεσμό.. το 3 air soft Cup είναι γεγονός δεν περιγραφώ άλλο "

Λευτέρης Κόσκολος

F.R.O.G TEAM

" Mια ωραία προσπάθεια που κάνει ο σύλλογός Λιβαδειάς ,στον οποίο είμαι και εγώ μέλος όπως και η ομάδα μου , F.R.O.G .Eξάλλου μας έχει μάθει ,πάντα να μας εκπλήσσει με τέτοιου είδους ενέργειες ,θετικές πάντα για τον χώρο της αεροσφαίρισης .Αυτός ήταν και ένας μεγάλος λόγος που όλοι εμείς γίναμε ενεργά μέλη του συλλόγου αεροσφαίρισης Λιβαδειάς .Συγχαρητήρια και πάλι ."  

Χρήστος Καστρινός

Airsoft Hellas

" Πολύ ωραίο ,καθαρό layout .

Ευκολο να βρεί κανείς τις πληροφορίες που επιθυμεί "

Γιώργος Παπανικολάου

Ronin Nightmare Airsoft Team

" Ιδιαίτερα καλαίσθητος και εύχρηστος ιστότοπος για μια πραγματικά διαφορετική προσπάθεια. Ως φανατικός παίκτης του airsoft, εύχομαι κάθε επιτυχία στο Airsoft Tournament Series, υπέρ της ευγενούς άμιλλας και της αδρεναλίνης. Συγχαρητήρια ! Μια διοργάνωση αυτού του είδους και επιπέδου, είναι στολίδι για το χώρο μας και αξίζει κάθε στήριξης."

Μίλτος Τσουλής

Mηχανοτεχνική

" Άλλη μία πρωτοποριακή και έξυπνη κίνηση από τον Σ.Α. Λιβαδειάς. Μπράβο παιδιά συνεχίστε να αναπτύσσετε και να μεταδίδεται σωστά το χόμπι που αγαπάτε. Εμείς θα είμαστε κοντά σας να στηρίζουμε κάθε σας προσπάθεια. ."

Βασίλης Μονόλιθος

Division 6

" Mια πολύ καλή προσπάθεια απο τον σύλλογο της Λιβαδειάς ,που όσο μπορούμε θα την στηρίξουμε, είναι μια προσπάθεια που ανεβάζει το airsoft στην ελλάδα ,μία πολύ καλή δουλειά ,ένα μπράβο σε αυτούς που εργάστηκαν ." 

Βασίλης Τραζέρας

Tραζέρας

"Kαλή επιτυχία σε όλους σας παιδιά για το ωραίο παιχνίδι που ετοιμάζεται !!Συνεχίστε έτσι ."

"ΤιΜΩΡΗ" TEAM

"Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την προσπάθεια της Σ.Α.Λ να κάνει το κάτι διαφορετικό, Με πάντα θετική ενέργεια και να προσπαθεί να φτιάξει τον κόσμο του airsoft ως προς το καλυτερο παντα. Συγχαρητήρια άλλη μια φορά για το προηγούμενο Κύπελλο και συγχαρητήρια για αυτό που ετοιμαζει Τώρα...
Με αγάπη