Καλώς ήρθατε,

Airsoft Tournament Series ... 

Είναι μία σειρά παιχνιδιών σε στύλ τουρνουά που ξεκίνησαν το 2015, θα διοργανώνονται ετησίως, και θα εμπλουτίζονται με νέες ιδεές παιχνιδιών κάθε χρόνο.

Βλέπoντας τον τίτλο σου έρχεται στον μυαλό ένα απλό τουρνουά, παιχνίδια deathmatch μεταξύ 2 ομάδων και ΝΙΚΗΤΗΣ.

WRONG ! !

Στο 4ο τουρνουά λοιπόν ,έχοντας ακούσει τις ιδέες σας, και μέσα από την εμπειρία που αποκτήσαμε θα προσθέσουμε στοιχεία, θα βελτιώσουμε πρακτικές και θα αναβαθμίσουμε το σύστημα της τελικής βαθμολογίας των ομάδων στηριζόμενοι στο FAIR PLAY.    

Η αυστηρή πολιτική τήρησης των κανονισμών και φιλτραρίσματος των συμμετοχών απο τον συλλογό μας έχει σκοπό να διαφυλάξει αυτόν τον θεσμό για πολλά χρόνια ακόμη. 

 Το 4th Airsoft Tournament είναι εδώ,με νέες εκπλήξεις !!


Η Αρχή, το να ξεκινήσουμε μια σειρά παιχνιδιών τουρνουά, δημιουργήθηκε απο την ανάγκη μας να ζήσουμε κάτι διαφορετικό, μέσα απο το αγαπημενο μας χόμπι.

Δεν μείναμε στην ιδέα ενός απλού παιχνιδιού μεταξύ 2 ομάδων, δημιουργήσαμε διάφορους τύπους παιχνιδιών, προσθέσαμε στίβο μάχης, προσθέσαμε διαγωνισμούς, μα πάνω απο όλα προσθέσαμε ΑΓΑΠΗ ! !

Τα Airsoft Tournament Series που δημιουργήθηκαν και θα δημιουργηθούν στο μέλλον απο τον σύλλογο μας, θα προάγουν ΜΟΝΟ το Fair Play, τις σωστές συμπεριφορές και θα έχουν νικητές όλους μας.

In our airsoft tournaments, everyone is a winner.

And the game is the prize... 

Μοναδικός ΣΚΟΠΟΣ μας . . .

Η ευχαρίστηση σας, μια διαφορετική εμπειρία στηριζόμενη στο υψηλό επίπεδο των παιχτών και της διοργάνωσης, σεβόμενοι πάντα τους κανόνες της σωστής και τίμιας συμπεριφορας όλων προς όλους. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα μόνο με την δική σας βοήθεια! 

Εκ μέρους του Σ.Α.Λ

Γιώργος Κούτσικος