Όλοι μαζί για τα παιδιά

Ξεκινώντας την πορεία μας στον χώρο της Αεροσφαίρισης, πάντα είχαμε στο μυαλό μας, μέσα απο το χόμπι που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε, να προσφέρουμε την ενέργεια μας και σε άλλες δράσεις, εθελοντικές, με βάση τον συνάνθρωπο μας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, και το κάναμε !! 

 Παρακολουθώντας λοιπόν το θεάρεστο και πολυετές έργο του Πατέρα Αντώνιου και της κιβωτού του κόσμου, μας δημιουργήθηκε η ανάγκη να βοηθήσουμε και εμείς με όλη μας την δύναμη και αγάπη.

Το Παιδικό χαμόγελο είναι δώρο θεού. .

Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Πατέρα Αντώνιο και τον ρωτήσαμε πως θα μπορούσαμε και εμείς να βοηθήσουμε αυτά τα χαμόγελα να γίνουν ακόμη ποιο ΔΥΝΑΤΑ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ .

Η απάντηση του, μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη χαρά . . . μιας και η Ελληνική Αεροσφαίριση γίνεται όλο και πιο γνωστή ! ! 


 ¨ Αξιότιμε κ. Γιώργο,

Θερμοί χαιρετισμοί από την Κιβωτό του Κόσμου.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επικοινωνία και την προσφορά σας. Με χαρά την αποδεχόμαστε. Γνωρίζουμε σχετικά με την αεροσφαίριση. Μας έχουν προσφέρει φιλοξενία σε σχετικό πάρκο στη Μαλακάσα.

Οπότε προτείνουμε σε εσάς να μας βοηθήσετε καλώντας τον κόσμο σας να μας βοηθήσει με την συγκέντρωση κάποιου χρηματικού ποσού ή και σε μορφή δωροεπιταγών από διάφορα καταστήματα και super market. Επίσης όπως γνωρίζετε χρειαζόμαστε πάντα τρόφιμα, φάρμακα ευρείας χρήσης και αναλώσιμα είδη.

Τα τρόφιμα και αναλώσιμα που χρειαζόμαστε είναι:

Κρεατικά (φρέσκα - κατεψυγμένα), Ψαρικά (φρέσκα - κατεψυγμένα και γενικά χωρίς κόκαλο ψάρια ) Κατεψυγμένα λαχανικά (αρακάς - φασολάκια), Κατεψυγμένες σφολιάτες, (τυροπιτάκια - σπανακοπιτάκια κλπ) Εμφιαλωμένο νερό, Φρέσκα φρούτα - λαχανικά, Μουστάρδα, Κέτσαπ, Μέλι, Τυριά (Κίτρινο - Φέτα) Ζυμαρικά, Όσπρια (Φακές,Φασόλια, ρεβύθια κλπ), Ρύζι κίτρινο, Δημητριακά • Απορρυπαντικά, μεγάλες σακούλες σκουπιδιών• Καθαριστικά (μπάνιου, κουζίνας, οτιδήποτε),• Γάλα νουνού,• Βρεφικό γάλα και κρέμες • Σνάκς (όπως bake rolls, κριτσίνια, αλμυρά κτλ.), • Σοκολάτες( και ότι περιέχει σοκολάτα),• Μπισκότα • Κρουασάν, • Χυμοί • Ελαιόλαδο.

Να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Μας δίνετε δύναμη για τη συνέχεια.

Καλά Χριστούγεννα !

Με εκτίμηση,

Νίκος Χριστόπουλος

Κιβωτός του Κόσμου "

    

Ερχόμαστε λοιπόν σε όλους εσάς, όπου θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας, και σας ζητάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να εκπληρώσουμε αυτή την προσφορά, με ότι μπορεί ο καθένας, απο μια μικρή συσκευασία έως ένα τεράστιο φορτίο.

Όπως έχουμε ξαναπεί η πρωτοβουλία μπορεί να ξεκίνησε απο εμάς, άλλα αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ότι προσφορά γίνει εκείνη την ημέρα, δεν θα  << ανήκει >> σε κανέναν σύλλογο, σε καμία ομάδα, σε κανένα ατομικά, 

ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 

Δευτέρα λοιπόν 22/01/2018 , θα μαζέψουμε τις προσφορές ,θα δώσουμε ραντεβού και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τις παραδώσουμε στην Κιβωτό, όπως επίσης θα έχουμε και την ευκαιρία να δούμε απο κοντά και να γνωρίσουμε το έργο που προσφέρουν αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.   

Ακόμη και ένα χαμόγελο να καταφέρουμε να αποσπάσουμε απο αυτά τα παιδιά, η δύναμη που θα πάρουμε πίσω θα είναι χιλιαπλάσια.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε ακόμη μία φορά.    

  

  

Η συγκίνηση που σχηματίστηκε στα πρόσωπα μας, αντιπροσωπεύει το ευχαριστώ, σε όλους εσας, που ανταποκριθηκατε στο κάλεσμα μας, για την Κιβωτο του Κόσμου.
Ολοι μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε μια παλέτα πράγματα,και σας μιλαω ειλικρινά πήγαν στα καλύτερα χέρια.
Σας προκαλώ με την καλή έννοια να επισκεφτείτε κ να δείτε με τα δικά σας ματιά την δουλειά που έχει γίνει σε αυτο το '' ΣΠΙΤΙ''....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ


Περισσότερες πληροφορίες για την Κιβωτό του Κόσμου θα βρείτε

https://www.kivotostoukosmou.org/

https://www.facebook.com/kivotostoukosmougr/

© 2017 Αirsoft Tournaments By SAL - LEVADIA| Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!