Δράσεις


Όπως έχουμε ξαναπεί και θα συνεχίσουμε να το δείχνουμε με πράξεις ,ξεκινώντας την πορεία μας στον χώρο της Αεροσφαίρισης, πάντα είχαμε στο μυαλό μας, μέσα απο το χόμπι που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε, να προσφέρουμε την ενέργεια μας και σε άλλες δράσεις, εθελοντικές, με βάση τον συνάνθρωπο μας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. 

Δεν το κάνουμε για << διαφήμιση >> δεν το κάνουμε για << αυτοπροβολή >> ας αφήσουμε πια τις ταμπέλες και ας κάνουμε όλοι μαζί ,οτιδήποτε αγαλιάζει την ψυχή μας .    


ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ? ? ?  


Η γνώμη μας . . . ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ

Αποκτάς νέες γνώσεις ,νέες δεξιότητες και εμπειρίες ,ψυχική υγεία ,συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρώπους παλεύοντας για τον ίδιο σκοπό ταυτίζοντας τον εαυτό σου μαζί τους ,αποκτώντας τα ίδια ενδιαφέροντα ,απασχολείς δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου ,αναπτύσσεις και εμπλουτίζεις την προσωπικότητα σου και κυρίως

ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . . .

Γιατί απλά ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ είναι από μόνος του ένας πρωταθλητής της ζωής ,γιατί κάνει πράξη αυτό που πιστεύει χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα και ατομική προβολή ,χωρίς να περιμένει οι υπόλοιποι να καταλάβουν τον σκοπό . . .

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ

Ο Εθελοντής συνδυάζει τον έρωτα του ερασιτέχνη ,τη συνέπεια του επαγγελματία ,την πειθαρχία του στρατιώτη και την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .. 

Έτσι και φέτος μέσα απο τα Airsoft Tournaments Series και στο 4ο τουρνουά  θα επιλέξουμε μία ΔΡΑΣΗ και με την βοήθεια σας ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ! Όλοι μαζί θα την κάνουμε πραγματικότητα γιατι όλοι μαζί  ΜΟΝΟ μπορούμε να

          ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ            LET'S MAKE A DIFFERENCE