Δελτίο Τύπου 4ου Τουρνουά

                                                                                                                                                   Λιβαδειά, 17 Οκτωβρίου 2018

Άλλο ένα Airsoft Tournament Σ.Α.Λ αποτελεί παρελθόν,το 4 κατά σειρά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που παραβρεθήκαν στο 4ο Αirsoft Tournament, SANDMEN ,NIGHTMARE ,F.T.P ,ΤΙ''ΜΩΡΗ'',PIRATES ,EQUILIBRIUM ,LOCRIANS ,ENCLAVE ,DIVISION 6 , DIREWOLFS ,GHOSTS, NIGHTMARE BABY SQUAD .Έδωσαν τον καλύτερο εαυτόν τους. Είδαμε FAIR PLAY, είδαμε χειραψίες μέσα και έξω από τους αγώνες ,είδαμε ΧΑΜΟΓΕΛΑ και ΧΑΒΑΛΕ, είδαμε και ζήσαμε αυτό το όποιο ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑΜΕ για αυτό το event, και σας ευχαριστούμε όλους μαζί, άλλα και τον καθένα ξεχωριστά.

Στόχος αυτής της προσπάθειας δεν είναι να βγάλει ΠΡΩΤΟΥΣ - ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ,είναι να προσφέρει ένα είδος διαφορετικού παιχνιδιού ,να δέσει τις ομάδες περισσότερο μέσα από ποιοτικό χρόνο παιχνιδιού ,ανταλλαγής απόψεων και δίκαιων παιχνιδιών.

Ακούγονται και γράφονται πολλά για την σειρά των τουρνουά ,την απάντηση την παίρνουν από όλους εσάς ,στηρίζοντας μας με την συμμετοχή σας και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουμε εδώ και 4 χρόνια. Η Αντιπαράθεση στον χώρο της Αεροσφαίρισης μόνο κακό κάνει .Στηρίξτε όλα τα είδη παιχνιδιού είτε είναι Milsim, είτε LARP ,είτε είναι ένα απλό καθημερινό παιχνίδι. Κάποιος αφιέρωσε χρόνο , κόπο για όλους εμάς ,για να περάσουμε εμείς μια όμορφη Κυριακή. Είναι ένα χόμπι ,είναι μια δραστηριότητα η οποία υπάρχει για να περνάμε καλά όλοι μας ,δεν είναι χώρος αντιπαραθέσεων, εγωισμών και μέτρησης αναστήματος !! Όποιος έχει μπεί σε αυτή την λογική μάλλον έχει χάσει τον δρόμο.

Η Σωστή συμπεριφορά μας μέσα στο παιχνίδι ,η φιλοφρόνηση του αντιπάλου από μια όμορφη ενέργεια που έκανε ,μια απίστευτη βολή η οποία μας πέτυχε , θα μας κάνει ΝΙΚΗΤΕΣ και όχι ένα κύπελλο. Φυσικά και έχει αξία γιατί παλέψατε σαν ομάδα να το κατακτήσετε ,αλλά δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΟΥ και στο τέλος να πάρεις το χειροκρότημα του .

Αυτό είναι για εμάς το Τουρνουά Αεροσφαίρισης ,αυτό θέλουμε να περάσουμε σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας τα 4 τελευταία χρόνια. Στο τέλος του εμείς θα είμαστε αυτοί που θα σας χειροκροτήσουμε όχι μόνο με τα χέρια αλλά και με την καρδιά μας ,γιατί πολύ απλά και εμείς θα έχουμε πετύχει τον αρχικό μας στόχο ,στόχο που βάλαμε όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους εθελοντές διασώστες της Ο.ΔΙ.Κ Θήβας για την ατελείωτη υπομονή τους, να περιμένουν εκεί μέχρι την λήξη του τουρνουά μήπως κάτι συμβεί στους προσκεκλημένους μας .Τα λόγια περιττά. Στους ανεξάρτητους διαιτητές που έκαναν τα πάντα και κράτησαν το επίπεδο πολύ ψηλά και με δικαιοσύνη ως προς όλους, απο την διοργάνωση εως και τους παίχτες.

Τους υποστηριχτές μας, Airsoft Gas ,Shooting Gear ,Kefis Show ,Airsoft Club ,Pvcpatchworld ,Camo your Rifle ,Winter-X Paintball Park ,Kaffeine, για όλα τα υπέροχα δώρα μας που μας πρόσφεραν και δόθηκαν με κλήρωση στους συμμετέχοντες, τους χορηγούς επικοινωνίας Airsoft Time, Aerosfairish.gr, Airsoft Hellas για την αμέριστη στήριξή τους.

Και φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς όλα τα μέλη μας που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το 4ο τουρνουά ,ένα από τα δυσκολότερα εγχειρήματα του συλλόγου μας ,έδωσαν όλη τους την ψυχή ώστε να βγεί αυτό το αποτέλεσμα και όλοι εσείς να περάσετε μια ακόμη όμορφη κυριακή.

Κάναμε οτι καλύτερο περνούσε απο το χέρι μας, ελπίζουμε να τα καταφέραμε. Περιμένουμε τις κριτικές σας όποιες και αν είναι αυτές ,έτσι θα γίνουμε καλύτεροι. Να είστε γεροί και δυνατοί ,στηρίξτε την Αεροσφαίριση ,δεν είναι ένα απλό χόμπι ,είναι ένα κομμάτι της ζωής μας.

Εις το επανιδείν φίλοι ,

Με εκτίμηση, για τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς

                    Ο Πρόεδρος                                                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

            Γεώργιος Κούτσικος                                                                                                        Δημήτριος Μαγγιώρος