Χορηγίες 4ου Τουρνουά


Τα δώρα σιγά σιγά έρχονται στον προορισμό τους και δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας.Eυχαριστούμε θερμά το κατάστημα AIRSOFT G.A.S  για τα δώρα που μας προσέφερε ως χορηγία για το 4ο Τουρνουά Αεροσφαίρισης ΣΑΛ 

To Δωράκι λοιπόν ενα Σέτ EARMOR M32 σε μαύρο χρώμα και ένα PTT  της αρεσκείας του παίχτη . 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην προσπάθεια μας αυτή, αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας.Camo-your-rifle !!!

Ε ναι , δεν θα μπορούσε να έλειπε απο το 4o τουρνουά !!!
Ένα ξεχωριστό δώρο ,σε έναν ξεχωριστό παίχτη !! Μια ΠΑΛΑΙΩΣΗ ,απο τον master του είδους ,προσφορά απο τον απίθανο CAMO-YOUR-RIFLE .

Η Πρώτη θέση του TOP GUN θα είναι και ο τυχερός !!

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη του στην προσπάθεια που κάνουμε.

Πολλά και καλά δωράκια ήρθαν να προστεθούν στην λίστα με τις χορηγίες του 4ου Τουρνούα.

Δωράκια που θα δοθούν σε όλους εσάς.

Ευχαριστούμε το κατάστημα Shooting Gear !! 
Eυχαριστούμε θερμά το κατάστημα AIRSOFT CLUB  για τα δώρα που μας προσέφερε ως χορηγία για το 4ο Τουρνουά Αεροσφαίρισης ΣΑΛ

2 Ζευγάρια γυαλιά ασφαλείας REMINGTON Platinum

Ευχαριστούμε πολύ.Δύο πανέμορφα πατσάκια απο τον master του είδους Theodoro Apostolidi και το PVC PATCH WORLD θα κοσμούν τις στολές των συμμετεχόντων και θα θυμίζουν στον χρόνο το 4ο Airsoft Tournament.


Τον ευχαριστούμε θερμά ,ήταν σίγουρο ότι κάτι καλό θα δημιουργούσε για ακόμη μια φορά Η Ατμόσφαιρα θα φαντάζει εκρηκτική !! Τα καπνογόνα του KEFIS-SHOW θα δώσουν μια άλλη όψη στο φετινό τουρνουά !! Τον ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη του .

Τα καφεδάκια του 4ου τουρνουά θα έχουν γεύση και άρωμα Kaffeine Take Away !!!!! Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα για την στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνουμε ..


Η υπέροχη φιλοξενία που θα μας προσφέρει το Winter-X Airsoft Park Thiva, τα γευστικότατα σουβλάκια και δρόσερες ανάσες στο τέλος του 4ου τουρνουά ,χαρακτηρίζουν αυτό το υπέροχο πεδίο, και φυσικά την Αεροσφαίριση.