Χορηγίες 3Τουρνουά


Eυχαριστούμε θερμά το κατάστημα Airsoft Center.eu για τα δώρα που μας προσέφερε ως χορηγία για το 3ο Τουρνουά Αεροσφαίρισης ΣΑΛ .
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην προσπάθεια μας αυτή, αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας.

https://www.airsoftcenter.gr/
https://www.facebook.com/AirsoftCenter/Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά το κατάστημα Τραζέρας, για τα δώρα που μας προσέφερε ως χορηγία για το 3ο Τουρνουά Αεροσφαίρισης ΣΑΛ .
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην προσπάθεια μας αυτή, αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας.

https://www.trazeras.gr/
https://www.facebook.com/trazeras/Τα λόγια περιττά... pvcpatchworld ένα υπέροχο patch που θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες του τουρνουά, απο τους παιχτες, τους διαιτητες, τους διοργανωτες.
Ευχαριστούμε Θοδωρή, για την εμπιστοσύνη σου.

https://www.t-apostolidis.gr

https://www.facebook.com/T.M.Apostolidis

www.pvcpatchworld.gr
Ευχαριστούμε θερμά την R-hop Creators, την μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, κατασκευής R-HOP, για την υποστήριξη της στο 3rd Airsoft tournament.
Μία ομάδα θα κερδίσει την κατασκευή R-hop στις κάννες τις.... 😎😎😎
Το 3rd Airsoft tournament ειναι εδω.... Ελάτε να περάσουμε πάνω απο όλα μια όμορφη Κυριακή, η Αεροσφαίριση είναι πεδίο φιλίας και οχι μαχών....

https://www.facebook.com/rhopcreatorsΗ Καλή επικοινωνία φέρνει και την καλή οργάνωση ενός event !! Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρία Τσουλής ΜηχανοΤεχνική για την χορηγία 2 ασυρμάτων TYV ,μια σημαντική προσθήκη στα εργαλεία του Συλλόγου μας ,που θα βοηθήσει στην άρτια οργάνωση του τουρνουά. 

https://www.facebook.com/mechanart/Εκτός απο την υπέροχη φιλοξενία που θα μας προσφέρει το Winter-X Paintball Park Thiva, τα γευστικότατα σουβλακια και δροσερες ανασες στο τελος του τουρνουά, ενας τυχερός θα κερδίσει και εναν Ελβετικό σουγιά, προσφορά για το 3rd Airsoft Tournament απο το κατάστημα WINTER-X.


https://www.facebook.com/Winter-X-Paintball-Park


Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία TOP STAR που εδρεύει στην Θήβα ,για την πολύτιμη βοήθεια τους,στον καλλωπισμό μας , ομορφαίνοντας μας με τις υπέροχες μεταξοτυπίες τους

https://topstar89.webnode.gr/