Χορηγίες 4ου Τουρνουά


Τα δώρα σιγά σιγά έρχονται στον προορισμό τους και δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας.Eυχαριστούμε θερμά το κατάστημα AIRSOFT G.A.S  για τα δώρα που μας προσέφερε ως χορηγία για το 4ο Τουρνουά Αεροσφαίρισης ΣΑΛ 

To Δωράκι λοιπόν ενα Σέτ EARMOR M32 σε μαύρο χρώμα και ένα PTT  της αρεσκείας του παίχτη . 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην προσπάθεια μας αυτή, αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας.Camo-your-rifle !!!

Ε ναι , δεν θα μπορούσε να έλειπε απο το 4o τουρνουά !!!
Ένα ξεχωριστό δώρο ,σε έναν ξεχωριστό παίχτη !! Μια ΠΑΛΑΙΩΣΗ ,απο τον master του είδους ,προσφορά απο τον απίθανο CAMO-YOUR-RIFLE .

Η Πρώτη θέση του TOP GUN θα είναι και ο τυχερός !!

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη του στην προσπάθεια που κάνουμε.Eυχαριστούμε θερμά το κατάστημα AIRSOFT CLUB  για τα δώρα που μας προσέφερε ως χορηγία για το 4ο Τουρνουά Αεροσφαίρισης ΣΑΛ

2 Ζευγάρια γυαλιά ασφαλείας REMINGTON Platinum

Ευχαριστούμε πολύ.
Τα καφεδάκια του 4ου τουρνουά θα έχουν γεύση και άρωμα Kaffeine Take Away !!!!! Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα για την στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνουμε ..


Η υπέροχη φιλοξενία που θα μας προσφέρει το Winter-X Airsoft Park Thiva, τα γευστικότατα σουβλάκια και δρόσερες ανάσες στο τέλος του 4ου τουρνουά ,χαρακτηρίζουν αυτό το υπέροχο πεδίο, και φυσικά την Αεροσφαίριση.