Καλώς ήρθατε,

Ταινίες, σειρές, αμέτρητα βιβλία, video games. Τα zombies αποτελούσαν ήδη αναπόσπαστο κομμάτι της "κουλτούρας" όλων των ανεπτυγμένων κρατών όταν ξέσπασε η επιδημία του S-Virus. Για αυτό και τα καταφέραμε. Σχεδόν.

Ο ιός σκότωσε - και συνεχίζει να σκοτώνει στις λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές του κόσμου - εκατομμύρια, μετατρέποντας τους μολυσμένους σε άβουλα όντα με μοναδικό σκοπό ύπαρξης την εκ νέου μετάδοση του ιού. Τα zombies μπορεί να μην είναι τελικά όπως τα περιμέναμε, πεινασμένα για "brraaaaaaains", αλλά είναι εξίσου επικίνδυνα. Κινούνται σχετικά αργά, δεν κυνηγούν για τροφή (δεν την έχουν ανάγκη άλλωστε) και χρησιμοποιούν κυρίως την ακοή προκειμένου να βρουν τον επόμενο ξενιστή. Έλκονται από κάθε είδους θόρυβο αλλά γίνονται επιθετικά μόνο αν κάποιος τα πλησιάσει υπερβολικά. Ακούγεται εύκολο να τα εξοντώσεις. Δεν είναι. Μόλις χτυπηθεί το πρώτο zombie μίας "αγέλης", τα υπόλοιπα παθαίνουν Αμόκ. Όλες οι αισθήσεις τους φαίνεται να οξύνονται σε ακραίο βαθμό και μπορούν να τρέξουν με τρομακτική ταχύτητα προκειμένου να σκοτώσουν τον "εχθρό".


Τα καλά νέα είναι πως μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, βρέθηκε ο ορός που επιτρέπει την πρόληψη της "μετατροπής" μετά από δάγκωμα ή άλλη σωματική επαφή με τα σωματικά υγρά ενός zombie. Αν λοιπόν είσαι Αμερικάνος ή Ευρωπαίος και δαγκωθείς, έχεις δέκα λεπτά προθεσμία για να λάβεις τον ορό. Αν όχι, τη γάμησες εσύ και όσοι είναι γύρω σου.

Τα άλλα σχετικά καλά νέα είναι πως η ανάγκη μας έφερε όλους κοντά. Δημιουργήθηκε ένα παγκόσμιο κέντρο ερευνών με έδρα το Αμβούργο με σκοπό την εύρεση ενός εμβολίου που θα αποτρέπει τη μόλυνση του εμβολιασμένου αλλά και ενός μαζικού τρόπου εξόντωσης των εκατομμυρίων "ζωντανών-νεκρών" που τριγυρνούν ανενόχλητοι στον πλανήτη.

Τα κακά νέα τώρα: Η έρευνα γενικώς χρειάζεται πειραματόζωα. Και επειδή ο S-Virus επέλεξε μόνο το δικό μας είδος για αγαπημένο του, τα πειραματόζωα του τελικού σταδίου δοκιμών του εμβολίου πρέπει δυστυχώς να είναι άλλοι άνθρωποι. Τα Ηνωμένα Έθνη (ή ό,τι απέμεινε από αυτά), αποφάσισαν να χρησιμοποιηθούν βαρυποινίτες από φυλακές όλου του κόσμου. Μεταγωγές κρατουμένων ξεκίνησαν άμεσα από διάφορα κράτη με λειτουργικά αεροδρόμια προς τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Αμβούργου. Δεδομένων των συνθηκών, μπορούμε να πούμε πως όλα πήγαιναν σχετικά καλά μέχρι τις 14 Απριλίου 2019, όταν η πτήση SV137, μετά από εξέγερση των κρατουμένων εντός του αεροπλάνου, κατέπεσε πάνω στο ερευνητικό κέντρο, σκοτώνοντας μερικά από τα λαμπρότερα μυαλά του επιστημονικού κόσμου και παγιδεύοντας πολλά ακόμη στα χαμηλότερα επίπεδα του κέντρου.

HAMBURG PRISONS
HAMBURG PRISONS

Μετά την πτώση του αεροσκάφους, το ερευνητικό κέντρο έχει εν μέρει καταστραφεί και πολλοί φυλακισμένοι έχουν απελευθερωθεί, έχουν σκοτώσει το προσωπικό ασφαλείας, έχουν εξοπλιστεί με τα όπλα τους και έχουν καταλάβει τμήματα του ερευνητικού κέντρου. Zombies έχουν επίσης απελευθερωθεί και τριγυρνούν στον χώρο. Ο διεθνής οργανισμός έρευνας που έχει δημιουργηθεί για την καταπολέμηση του ιού, αποστέλλει μονάδα ειδικών δυνάμεων στα ερείπια του ερευνητικού κέντρου με σκοπό να αξιολογήσουν την κατάσταση, να κάνουν εκκαθάριση της περιοχή από φυλακισμένους και να διασώσουν τυχόν επιζώντες της ερευνητικής ομάδας ή έστω κομμάτι της έρευνάς τους.....

Be continued ! ! !Μια νέα σειρά θεματικών παιχνιδιών , που δημιουργήθηκαν απο την ανάγκη μας να ζήσουμε κάτι διαφορετικό, μέσα απο το αγαπημενο μας χόμπι.

Μοναδικός ΣΚΟΠΟΣ μας . . .

Η ευχαρίστηση σας, μια διαφορετική εμπειρία στηριζόμενη στο υψηλό επίπεδο των παιχτών και της διοργάνωσης, σεβόμενοι πάντα τους κανόνες της σωστής και τίμιας συμπεριφορας όλων προς όλους. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα μόνο με την δική σας βοήθεια!